Aplicatii web CMS

CMS = Content Management System

Content Management System permite administratorilor sa adauge/modifice sau sa stearga continutul si structura unui site web.CMS foloseste o baza de date; tot ce trebuie facut este sa va logati, modificarea textului se face destul de simplu intr-o pagina online, apoi un click pe butonul Salveaza .Modificarile vor fi facute in baza de date, si dupa salvare, vor fi vizibile pe site. CMS permite, de asemenea, schimbarea imaginilor din site, gestionarea bannerelor publicitare.

Prin intermediul acestui CMS, aveti posibilitatea de a adauga, sterge si modifica datele din site-ul Dvs (texte, imagini, bannere, etc). Firma noastra ofera servicii de programare si dezvoltare a aplicatiilor web personalizate, proiectate in functie de nevoile fiecarui client in parte. Fie ca este un CMS - sistem de management al continutului, un magazin virtual, un catalog de produse sau un portal complex si un sistem de gestionare a lui, compania noastra este alegerea potrivita.

Acest CMS include o pagina de Login, Pagina de Administrare si alte pagini dinamice - PHP -, necesare aplicatiei. CMS-urile permit utilizatorilor non-tehnici sa actualizeze textul, imaginile şi documentele de pe un site de Web fără a trebui să înveţe să folosească cod HTML. Folosind un browser Web sau un pachet software de birou, utilizatorii de acces, editaţi şi încărcaţi conţinutul de modificări la un site folosind comenzile de editare text familiare găsit în software-ului, cum ar fi MS Word.

Soluţiile web CMS sunt din ce în ce mai populare pentru a simplifica gestionarea site-ului.CMS, modul de administrare a continutului site-ului este necesar pentru a va mentine site-ul la zi.

Aplicatie de management site pentru Android/iOS disponibila pentru fiecare CMS comandat acum!